Sport en stress

Sport en Orthomoleculaire voedingssupplementen

De behoefte aan vitamines en mineralen kan door intensief sporten hoger zijn. Het is daarom belangrijk voldoende energie en belangrijke (essentiële) nutriënten binnen te krijgen.

Veel sporten vereist specifieke voeding en voor elke sporter geldt een ander advies voor suppletie.

Stress en Orthomoleculaire voedingssupplementen

De behoefte aan vitamines en mineralen kan door het intensieve stress niveau hoger zijn. Het is daarom belangrijk voldoende energie en belangrijke (essentiële) nutriënten binnen te krijgen.

Veel STRESS vereist specifieke voeding en voor iedereen geldt een ander advies voor suppletie.Jezelf goed laten adviseren door specialisten op cellulair niveau (Orthomoleculaire therapeuten)is altijd een goed idee als men zichzelf vaker blootstelt aan intensief sporten of intense stress.

In geval van zowel veel sporten en stress is dat uiteraard het geval.

De meeste Orthomoleculaire therapeuten, natuurartsen, maar ook andere voedingsdeskundigen, kunnen je daar goed in adviseren.

Het is voor iedereen altijd belangrijk voldoende (essentiële) nutriënten binnen te krijgen

Ook voor iedereen die veel blootstaat aan stress ongeacht of dit werkgerelateerd, of anderszins is zal het verstandig zijn tijdens die periodes te zorgen dat je zeker voldoende (essentiële) nutriënten binnen krijgt.

Natuurartsen, orthomoleculaire therapeuten, voedingsadviseurs kunnen je daarmee helpen.

Samenvattend: bij extra inspanning door stress of intensieve sport, is het nodig extra voeding ter ondersteuning van gewone herstelprocessen te nemen.

 

Instragam 4 CureNatuurlijk CureNatuurlijk volgen op Facebook