Slider doTerra producten 

Wij bieden ook het assortiment van doTERRA, opgericht in 2008, is gebouwd op de missie van het delen van geteste essentiële oliën met de wereld.

Nadat ze zelf de ongelooflijke voordelen van het gebruik van deze kostbare middelen hadden gezien, ging een groep professionals in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven aan de slag om deze missie te verwezenlijken.

Zij richtten een bedrijf op en noemden het doTERRA, een Latijnse afgeleide van ‘Geschenk van de Aarde’.

Om zo'n grootse visie te bereiken, zoals het brengen van essentiële oliën naar de wereld, was een team van toegewijde mensen nodig.

Dit team zou moeten bestaan uit mensen die zich inzetten voor hard werken, betrokkenheid, passie en visie. Dat team is sinds de oprichting gegroeid, maar de missie blijft het leveren van essentiële oliën die iedereen aanspreken, van beginner tot expert, en die veilig gebruikt kunnen worden op uw dierbaren.

doTERRA productaanbod nog veel meer enkelvoudige oliën en oliemixen toegevoegd, evenals voedings-, wellness- en gezonde levende producten op basis van essentiële olietechnologieën en een uitgebreide wellnessfilosofie.

Natuurlijk is dat aanbod niet mogelijk zijn zonder een Wereldwijd Botanisch Netwerk van ambachtslieden en distilleerders. Omdat doTERRA een vertrouwde partner is geworden in de essentiële oliënindustrie.

 

Instragam 4 CureNatuurlijk CureNatuurlijk volgen op Facebook

Doterra Essentiële Oliën

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
 1. doTerra Yoga Kit
  € 77,33
 2. Adaptiv Touch 10ml Roller
  € 32,67
 3. black spruce
  € 28,33
 4. doTERRA Train Diffuser
  € 59,95
 5. doTERRA Koala Diffuser
  € 59,95
 6. doTERRA Douglas Fir 5 ml
  € 36,33
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina