doTERRA Sandalwood (Sandelhout) etherische olie 5 ml

doTERRA Sandalwood (Sandelhout) etherische olie 5 ml

doTERRA Melaleuca (Tea Tree) Touch etherische olie

doTERRA Melaleuca (Tea Tree) Touch etherische olie

doTERRA Wierook (Frankincense) etherische olie Touch.

Frankincense is een heilige olie die in het Midden Oosten gebruikt werd en wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen. 

€ 71,33
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
60050

Boswellia carterii, frereana, and sacra (Wierook)

In een makkelijke roller. Frankincense is een heilige olie die in het Midden Oosten gebruikt werd en wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen.

Vroeger werd het tijdens de offerceremonies gebruikt om de communicatie met de Schepper te verbeteren. De beste Frankincense ter wereld groeit vandaag de dag in de Dhofar regio van Oman. Het is er erg warm en droog met temperaturen van meer dan 40 graden.

De bomen in dit gebied gedijen op kalksteen-rijke grond in een intense hitte. Frankincense is een hars afkomstig van de Frankincense boom. Het aroma van deze hars “tranen” wordt gewaardeerd om zijn veronderstelde genezende eigenschappen en superieure kwaliteiten.

Gebruikt voor religieuze rituelen sinds de tijd van de oude Egyptenaren maar ook als ontsmettingsmiddelen en als fixeermiddel in parfums.

Frankincense etherische olie is topisch in zuivere vorm aan te brengen waar nodig of op reflexpunten.

Het kan verstoven of direct geïnhaleerd worden en kan met 1-2 druppels onder de tong worden aangebracht of in capsulevorm ingenomen.

Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.