Wetenschap

De (essentiële) voedingsstoffen van CureNatuurlijk producten zijn samengesteld op basis van de nieuwste onderzoeken en inzichten.  

Daarom werken wij samen met een team van natuurartsen, orthomoleculaire specialisten en volgen de wetenschappelijke publicaties op de voet, zodat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en opvattingen op het gebied van voeding en gezondheid.

Wij richten onze aandacht vooral op de gunstige wisselwerking tussen essentiële voedingsstoffen die kunnen helpen bij de ondersteuning van de normale werking van de stofwisseling in onze cellen, die nodig is voor het behoud van een normale gezondheid.

De productenrange van CureNatuurlijk (essentiële) nutriënten, wordt voor ons volledig geproduceerd in Nederland door een erkend voedingssupplementen bedrijf met 30 jaar ervaring.

Onze producent is in het bezit van de nodige vergunningen voor de productie van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen in diverse samenstellingen.

Onze producten worden speciaal voor ons vervaardigd in de door ons gewenste samenstelling en kwaliteit.

Grondstoffen voor CureNatuurllijk supplementen worden uitsluitend geleverd door gerenommeerde Europese toeleveranciers die voldoen aan uiterst strenge kwaliteitseisen die wij stellen.

Er wordt gewerkt volgens de HACCP regels en met het kwaliteitssysteem FSSC 22000

 

Instragam 4 CureNatuurlijk CureNatuurlijk volgen op Facebook