RETOURNEREN VOLGENS HERROEPINGSRECHT

Retourneren: Termijn van 14 dagen

Na ontvangst van jouw producten heb je 14 dagen de tijd om melding te maken wanneer je de producten wilt retourneren.
Je kunt ons bereiken op: 0631 745413

Wanneer je via telefoon hebt gemeld dat je producten wilt retourneren met reden, dienen deze binnen 14 dagen retour verzonden te worden naar CureNatuurlijk.

Om uiteindelijk te retourneren vragen wij je vriendelijk het RETOUR formulier hier te gebruiken, in te vullen, te printen en uiteraard mee te sturen met de retourzending.

Voor producten waar hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd.

In geval van retour wordt het aankoopbedrag en de heenverzendkosten vergoed, de kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping en ontvangst bij ons terugbetaald worden.

Mocht je een product niet in goede staat hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Wij adviseren je dan direct een duidelijke foto te nemen van de staat van het pakket bij ontvangst. Producten die je niet in goede staat hebt ontvangen, dienen, na contact met de klantenservice van CureNatuurlijk, eveneens op verzoek te worden geretourneerd.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van CureNatuurlijk.

Gebruik altijd het volledig ingevulde RETOUR formulier, anders zijn wij niet in staat de retourzending goed te verwerken en te vergoeden.

CureNatuurlijk
Leverkruid 9 
5721 RE Asten

 

Instragam 4 CureNatuurlijk CureNatuurlijk volgen op Facebook