Over CureNatuurlijk

Welkom bij CureNatuurlijk.

CureNatuurlijk verkoopt de producten en Essentiële oliën van doTerra uit Amerika.

Daarnaast hebben we een aantal producten van andere merken in ons assortiment, zoals o.a. Pervital Meridan balances en Biocare, waarvan we hebben ondervonden dat ze een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw gezondheid.

Onze producten zijn absoluut een ondersteuning of zorgen voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bekijk geheel vrijblijvend onze producten in de webwinkel en wanneer u vragen heeft neem dan contact op via het contactformulier.

Onze Assurance

CureNatuurlijk komt u graag tegemoet.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen en staan open voor uw suggesties of opmerkingen.

Neemt u hiervoor contact op via mail of bel ons op 0631-745413.

Dit nummer is bereikbaar via de normale tarieven en bemand op dinsdag van 13.00u tot 15.00u en van maandag tot vrijdag van 19.30u tot 20.00u (met uitzondering van feestdagen).

U kunt een voicemail inspreken of een email sturen buiten deze tijden of indien we (tijdelijk) niet bereikbaar zijn.


Hoogste kwaliteit

Onze producten zijn geproduceerd volgens de hoogste normen, die strikt worden gecontroleerd. Veilig

Onze formules zijn gericht op veilig en zeer effectieve suppletie, in een vorm die het lichaam zal herkennen en gemakkelijk kan assimileren.

Up To Date We blijven altijd attent op de evaluatie van nieuwe ontdekkingen op het gebied van gezondheid en de wetenschap, zodat onze producten regelmatig kunnen worden bijgewerkt.
 

Disclaimer

  • De informatie die versterkt wordt op onze site is niet bedoelt om ziektes te genezen, voorkomen of behandelen.
  • De verklaringen en informatie die versterkt wordt is niet door officiële instanties goedgekeurd en dienen daarom niet zoals advies van een doctor of arts aangenomen te worden
  • De auteur stelt zich niet aansprakelijk voor de eventuele schade als gevolg van deze website, zowel indirect als direct.
  • Alle content op onze site is eigendom van de website eigenaar en mag niet zonder toestemming (schriftelijk van info@curenatuurlijk.nl) worden gebruikt of gekopieerd.
  • De informatie die getoond wordt op de website is met zorg samengesteld, maar is mogelijk incorrect of niet compleet.
  • De medewerkers van curenatuurlijk.nl houden zich het recht voor content van de website te verwijderen en/of aan te passen.