Meridian Balance 9. Ontspanning

Meridian Balance 9. Ontspanning

Meridian Balance 11. Acceptatie

Meridian Balance 11. Acceptatie

Meridian Balance 10. Hoop

Het middel Meridian Balance 10 Hoop helpt Somberheid te verwerken en los te laten en geeft Hoop.

Meridian Balance 10 Hoop brengt hoop en geeft een opgelucht en opgewekt gevoel.

€ 24,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Meridian-Balance-10.-Hoop

Het middel Meridian Balance 10 Hoop helpt Somberheid te verwerken en los te laten en geeft Hoop.
Meridian Balance 10 Hoop brengt hoop en geeft een opgelucht en opgewekt gevoel.

Bijpassende affirmaties:
Voor de emoties: ik vind de goede dingen in mijn leven, ik ben opgewekt en vol hoop.
Voor het chakra: ik geniet van wie ik ben, ik blijf in mijn kracht en doe wat ik aankan.

Over de Meridian Balance producten van Pervital:
De 12 Meridian Balance producten van Pervital worden toegepast bij onverwerkte emoties.
Door het gebruik van deze middelen worden onverwerkte emoties verwerkt (geïntegreerd). Hierdoor hebben gebeurtenissen en emoties uit het verleden geen storende invloed meer op het fysieke gestel, onze gedachten, onze gevoelens en ons gedrag.
Bij veel chronische ziekten spelen onverwerkte emoties tijdens het ontstaan en het in stand houden van de klachten een rol. Het herstel van de klachten is daardoor geblokkeerd. Door het toepassen van de Meridian Balance producten wordt deze blokkering opgeheven en kunnen chronische klachten verbeteren of genezen.
Er zijn 12 hoofdemoties die elk verbonden zijn met een deel van ons lichaam, zoals bij de meridianen van de traditionele Chinese geneeskunde. Elk van de 12 hoofdemoties is verbonden met een orgaan, een systeem (bijvoorbeeld het immuunsysteem), een gebitselement, een wervel, een chakra en een deel van het bewegingsapparaat.
De Meridian Balance producten hebben daardoor een genezende invloed op onverwerkte emoties, orgaanstoringen, systeemstoringen, gebitsklachten, wervelkolomklachten, chakra-storingen, storende gedachten, gevoelens en gedrag en klachten van het bewegingsapparaat. Als emoties verwerkt zijn draagt dat ook bij aan het nemen van de juiste beslissingen. Bij de meeste chronische klachten hebben emoties als diepste oorzaak, naast eventuele andere oorzaken een rol gespeeld tijdens het ontstaan en het in stand houden van de klachten.
Het verwerken van emoties. Emoties zijn primair een overlevingsmechanisme. De E staat voor energie en motie komt van het Latijnse woord movore dat bewegen betekent. Op basis van de prikkels uit de omgeving die via alle zintuigen binnekomen ontstaat er in het lichaam een hormonale en een nerveuze respons en wordt energie in beweging gezet. Er is sprake van een emotie. Binnen een fractie van een seconde treedt er een reactie in het lichaam op die gericht is op overleven. Dit vindt geheel onbewust plaats. Na deze primaire reactie treedt er een soort secundaire reactie op waarbij op basis van de eerste reactie gevoelens en gedachten krijgen.
Op basis van de primaire emotionele reactie, de daarna optredende gevoelens, gedachten en de daaraan gekoppelde situatie, wordt de hele gebeurtenis in onze hersenen opgeslagen en verwerkt. Het verwerken van de emotie wil zeggen dat er tussen een groot aantal verschillende hersengebieden de juiste verbindingen tot stand komen en dat er sprake is van de juiste timing en synchronisatie van zenuwreacties in de hersenen. Is er sprake van de juiste integratie en synchronisatie, dan werken onze hersenen optimaal en treden er bij een volgende soortgelijke emotie geen storingen in gedrag en fysieke functies op.
Met behulp van Meridian Balance producten kunnen in de hersenen onder andere door stimuleren van dromen de juiste verbindingen tussen de diverse hersengebieden weer tot stand komen. Hierdoor worden onverwerkte emoties verwerkt wat een gunstige invloed heeft op onze organen, systemen, gebitselementen, wervels, chakra`s, ons gedrag, onze gevoelens, ons denken en het bewegingsapparaat, waardoor klachten kunnen verbeteren of genezen.
Meestal zijn deze dromen die tot stand komen door het innemen van Meridian Balance middelen niet vervelend en voelt men zich daarna juist prettiger. Er heeft dan verwerking van onverwerkte emoties plaatsgevonden met een gunstige invloed op onze gezondheid.