Medische disclaimer

De info en artikelen op deze website zijn alleen voor informatieve doeleinden en niet bedoeld als diagnose of behandeling van medische problemen of gezondheidsklachten.

De informatie op deze website is niet bedoeld als medisch advies en kan als zodanig nooit in de plaats komen van een diagnose of behandeling door een huisarts of specialist.

Artikelen op deze website mogen, voor niet commerciële doeleinden, worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de auteur, u bent wel verplicht om een duidelijk zichtbare link te plaatsen naar de auteur en deze website.

Bij gebruik voor andere dan niet commerciële redenen dient een toestemming te worden gevraagd aan de eigenaar van deze site.

Voor de artikelen van andere auteurs moet de toestemming worden gevraagd aan de desbetreffende auteur.

Deskundigen uit diverse vakgebieden, die zijn verbonden aan verschillende onderzoeksinstituten, ondersteunen de ontwikkeling van combinaties van (essentiële) voedingsstoffen zoals vitamines, met plantenstoffen en mineralen.

Het inzicht dat gezondheid bepaald wordt door de miljarden cellen waaruit ons lichaam en dus al onze organen, zijn opgebouwd, heeft een centrale rol bij de ontwikkeling van onze voedingssupplementen. 

Laat je altijd adviseren door specialisten in voeding en supplementen, zoals natuurartsen, orthomoleculaire therapeuten.

Afbeeldingen die wij gebruiken zijn puur illustratief.

 

Instragam 4 CureNatuurlijk CureNatuurlijk volgen op Facebook