doTERRA On Guard® Whitening Toothpaste 3 pack

doTERRA On Guard® Whitening Toothpaste 3 pack

doTERRA On Guard Mondspoeling- Mouthwash

doTERRA On Guard Mondspoeling- Mouthwash

doTERRA Deep Blue® Rub

Deep Blue Rub is een rijke huidcrème met bijna 5 ml CPTG Deep Blue olie (mengsel van wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, Romeinse kamille, kerrieplant en osmanthus). Deep Blue zorgt voor een doelgerichte ondersteuning van vermoeide en pijnlijke gewrichten en spieren. De combinatie van speciale plantenextracten en Deep Blue zorgen voor een gevoel van verkoeling en warmte in het probleemgebied. De crème heeft een basis van hydraterende ingrediënten die de huid zacht en niet vet laten voelen. Het is een ideale keus voor massagetherapeuten en sportbeoefenaars. Inhoud 120 ml

€ 50,33
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
60085

Deep Blue Rub is een rijke huidcrème met bijna 5 ml CPTG Deep Blue olie (mengsel van wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, Romeinse kamille, kerrieplant en osmanthus).

Deep Blue zorgt voor een doelgerichte ondersteuning van vermoeide en pijnlijke gewrichten en spieren. De combinatie van speciale plantenextracten en Deep Blue zorgen voor een gevoel van verkoeling en warmte in het probleemgebied.

De crème heeft een basis van hydraterende ingrediënten die de huid zacht en niet vet laten voelen. Het is een ideale keus voor massagetherapeuten en sportbeoefenaars. Inhoud 120 ml

 

Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.