doTERRA Deep Blue Touch 10ml Roller

doTERRA Deep Blue Touch 10ml Roller

doTERRA Deep Blue Polyphenol Complex

Deep Blue Polyphenol Complex biedt een unieke mix van extracten van Indiase wierook (Boswellia serrata), samen met kurkuma en gember. Indiase wierook is al lang gebruikt vanwege zijn verzachtende eigenschappen en het gebruik ervan in de traditionele Ayurvedische praktijken van India is goed ingeburgerd. * Dit supplement levert een uniek en gestandaardiseerd Boswellia serrata-extract (geen essentiële olie) dat klinisch is onderzocht om een ​​gezonde mobiliteit en functie te bevorderen en dat rustgevende ondersteuning biedt in het hele lichaam.

€ 78,33
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
60088

Deep Blue Polyphenol Complex biedt een unieke mix van extracten van Indiase wierook (Boswellia serrata), samen met kurkuma en gember.

Indiase wierook is al lang gebruikt vanwege zijn verzachtende eigenschappen en het gebruik ervan in de traditionele Ayurvedische praktijken van India is goed ingeburgerd.

* Dit supplement levert een uniek en gestandaardiseerd Boswellia serrata-extract (geen essentiële olie) dat klinisch is onderzocht om een ​​gezonde mobiliteit en functie te bevorderen en dat rustgevende ondersteuning biedt in het hele lichaam.

* Als wierook wordt kurkuma eeuwenlang in de ayurvedische praktijk gebruikt en maakt het ook deel uit van de populaire Indiase curry. De wetenschap achter de kalmerende rol van kurkuma in overwerkte spieren en gewrichten wordt nu erkend door experts over de hele wereld.

* Gemberwortel wordt ook al eeuwenlang in Azië gebruikt voor gezondheidsvoordelen en als een populaire specerij. Gember was een van de eerste specerijen die naar de Nieuwe Wereld werd gebracht en wordt al lang aanbevolen vanwege de natuurlijke rustgevende voordelen.

Gebruiksaanwijzingen: Neem 2 capsules met voedsel per dag; 1 capsule 's morgens en 1 capsule' s avonds

Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer informatie
Inhoudsstoffen Gebruiksaanwijzingen Neem 2 capsules met voedsel per dag; 1 capsule 's morgens en 1 capsule' s avonds