dōTERRA Petal 2.0 Diffuser/verstuiver

dōTERRA Petal 2.0 Diffuser/verstuiver

dōTERRA Lotus Diffuser/verstuiver

dōTERRA Lotus Diffuser/verstuiver

dōTERRA Lumo Diffuser/verstuiver

• Een elegante nevelstroom vult snel een ruimte met uw favoriete essentiële oliën • 1 instelling, schakelt auomatisch uit wanneer het reservoir leeg is. • Optioneel LED-lampje met wisselende kleuren • Ultrafijne nevel bereikt tot 30 vierkante meters

€  103,33
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
60070

De Lumo Diffuser/verstuiver biedt u een aromatische en serene ervaring met essentiële olie. Deze verstuiver van hoge kwaliteit verstuift de dōTERRA essentiële oliën snel in de lucht, waardoor de therapeutische voordelen tot hun recht komen, tot vier uur lang.

De eigentijdse uitstraling van de Petal verstuiver laat het een decoratief stuk zijn voor elk huis of kantoor, terwijl een ultrafijne, verzachtende nevel van CPTG® essentiële oliën wordt uitgestoten, welke tot 30 vierkante meter kan bedekken. De Lumo verstuiver heeft een instelling en beschikt over een optioneel zacht licht.

Het toppaneel kan gemakkelijk verwijderd worden voor snelle toegang tot het reservoir en voor reiniging. De Lumo verstuiver biedt de modernste technologie voor de verstuiving van essentiële olie waarmee gezondheid en vitaliteit worden bevorderd.

Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer informatie
Quick Info De Lumo Diffuser/verstuiver biedt u een aromatische en serene ervaring met essentiële olie. Deze verstuiver van hoge kwaliteit verstuift de dōTERRA essentiële oliën snel in de lucht, waardoor de therapeutische voordelen tot hun recht komen
Inhoudsstoffen Lumo Diffuser/Verstuiver De Lumo Diffuser/verstuiver biedt u een aromatische en serene ervaring met essentiële olie. Deze verstuiver van hoge kwaliteit verstuift de dōTERRA essentiële oliën snel in de lucht, waardoor de therapeutische voordelen tot hun recht komen, tot vier uur lang. De eigentijdse uitstraling van de verstuiver laat het een decoratief stuk zijn voor elk huis of kantoor, terwijl een ultrafijne, verzachtende nevel van CPTG® essentiële oliën wordt uitgestoten, welke tot 30 vierkante meter kan bedekken. De Lumo verstuiver heeft 1 instelling, schakelt automatisch uit alss het reservoir leeg is. en beschikt over optioneel zacht licht (wisselend van kleur. Het toppaneel kan gemakkelijk verwijderd worden voor snelle toegang tot het reservoir en voor reiniging. De Lumo verstuiver biedt de modernste technologie voor de verstuiving van essentiële olie waarmee gezondheid en vitaliteit worden bevorderd.