dōTERRA Lumo Diffuser/verstuiver

dōTERRA Lumo Diffuser/verstuiver

doTERRA Olifant diffuser (speciale editie) + Wild orange 5 ml

doTERRA Olifant diffuser (speciale editie) + Wild orange 5 ml

dōTERRA Lotus Diffuser/verstuiver

• Een elegante nevelstroom vult snel een ruimte met uw favoriete essentiële oliën
• 1, 2 en 3 uurs instelling
• Optioneel LED-lampje
• Ultrafijne nevel bereikt tot 30 vierkante meters
• Nieuw, 3-delig model zorgt voor gemakkelijke toegang bij het vullen en reinigen
• Slank ontwerp neemt minimale oppervlakruimte in, terwijl het een prachting decoratief stuk is

€  140,33
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
60071

dōTERRA Lotus Diffuser/verstuiver

MPRODUCT OMSCHRIJVING

Modern en elegant, biedt de lotus verstuiver een aromatische en serene ervaring met essentiële olie. Deze verstuiver van hoge kwaliteit verstuift de dōTERRA essentiële oliën snel in de lucht zonder geluid te maken, waardoor de therapeutische voordelen tot hun recht komen, tot drie uur lang.

De eigentijdse uitstraling van de lotus verstuiver laat het een decoratief stuk zijn voor elk huis of kantoor, terwijl een ultrafijne, verzachtende nevel van CPTG® essentiële oliën wordt uitgestoten, welke tot 30 vierkante meter kan bedekken.

De lotus verstuiver heeft drie instellingen, 1, 2 en 3 uur en beschikt over een optioneel zacht wit nachtlicht. Het frontpaneel kan gemakkelijk verwijderd worden voor snelle toegang tot het reservoir en voor reiniging. De lotus verstuiver biedt de modernste technologie en een exclusief, modern ontwerp voor de verstuiving van essentiële olie waarmee gezondheid en vitaliteit worden bevorderd.


Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer informatie
Quick Info dōTERRA Lotus Diffuser/verstuiver Modern en elegant, biedt de lotus verstuiver een aromatische en serene ervaring met essentiële olie. Deze verstuiver van hoge kwaliteit verstuift de dōTERRA essentiële oliën snel in de lucht zonder geluid te maken
Inhoudsstoffen