doTERRA On Guard plus+: Natuurlijke bescherming Soft gels

doTERRA On Guard plus+: Natuurlijke bescherming Soft gels

doTERRA PB Assist® + Probiotische defensieve formule - 30 stuks

doTERRA PB Assist® + Probiotische defensieve formule - 30 stuks

dōTERRA Serenity™ Softgels (60)

Serenity Rustgevende Samenstelling is een unieke combinatie van lavendel essentiële olie en natuurlijke  plantenextracten in een vegetarische softgel, om u te helpen bij de verfrissende slaap die u nodig hebt, zonder dat u zich de volgende dag suf of slaperig voelt.
€ 30,67
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
60062



dōTERRA Serenity Restful Complex


Serenity Rustgevende Samenstelling is een unieke combinatie van lavendel essentiële olie en natuurlijke  plantenextracten in een vegetarische softgel, om u te helpen bij de verfrissende slaap die u nodig hebt, zonder dat u zich de volgende dag suf of slaperig voelt.*

dōTERRA Serenity Rustgevende Samenstelling combineert de uitgebreid onderzochte, ontspannende voordelen van
lavendel essentiële olie en L-theanine, samen met citroenbalsem, passiebloem en kamille, voor een zachte hulp bij ontspanning en slaap.*

HOE TE GEBRUIKEN
Neem voor het slapen gaan 1 tot 2 softgels.

VOORZICHTIG
Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat,
raadpleeg dan eerst uw arts. Op een koele, droge plek is een unieke combinatie van lavendel essentiële olie en natuurlijke plantenextracten in een vegetarische softgel, om u te helpen bij de verfrissende slaap die u nodig hebt, zonder dat u zich de volgende dag suf of slaperig voelt.

Disclaimer: * Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer informatie
Inhoudsstoffen